Törzshallgatói kedvezmény

   Amennyiben már legalább 1 tanfolyamon részt vettél és sikeresen elvégezted,  10% kedvezményt kaphatsz a következő tanfolyamok díjából. A törzshallgatói kedvezmény több alkalommal is igénybevehető. Ennél a fizetési módnál egyéb kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

 

Részletfizetési kedvezmény

 A tandíjat három részletben is be lehet fizetni. Az első részletet, jelentkezéskor (minimum 30% a tanfolyam árából), a következő részleteket a tanfolyam befejezése előtt 2 héttel be kell fizetni. A részletfizetési igényeket minden esetben jelentkezéskor, munkatársunkkal egyeztetni kell. Ennél a fizetési módnál egyéb kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

 

Csoport kedvezmény

Csoportos kedvezmény minimum három személy/csoport esetében alkalmazható és 10% kedvezményt jelent személyenként. A csoportos kedvezmény igénylését iratkozáskor jelezni kell.A csoportos foglalások esetében különleges odafigyeléssel gondoskodunk arról, hogy az oktatás kedvező, jól szervezett legyen. Ennél a fizetési módnál egyéb kedvezmény igénybevételére nincs lehetőség.

Kapcsolat

Hardinfo Education Egyesület

535500-Gyergyószentmiklós 
Kossuth Lajos utca 9/1
Hargita megye, Románia,

Tel: +4.0744.164.891
email: office[at]hardinfo.eu


Kövess a Facebookon